UA-108394641-1 Wie ben ik – Anja Rijkhoff

Wie ben ik

Ik ben Anja Rijkhoff-Heesbeen en geboren op 26 maart 1954. Astrologisch gezien een Ram. Diegene die een beetje kennis van de astrologie hebben, weten dat een Ram erg nuchter kan zijn en soms nogal sceptisch tegen het spirituele aan kan kijken. Zo was dat bij mij ook het geval. Totdat ik in een zeer heftige periode kwam, waarin ik veel dierbaars ben verloren. Ik kreeg een aantal ervaringen, waarbij ik het bestaan van het spirituele niet (meer) kon ontkennen. Dat was een enorme openbaring voor me. Er werd aan mij een signaal gegeven dat ik iets met het spirituele moest gaan doen. En daar heb ik naar geluisterd.

In 1997 ben ik met de opleiding tot spiritueeltherapeut begonnen aan de ASPI: de academie voor spirituele integratie te Krommenie. Deze vierjarige opleiding heb ik in 2001 afgerond. Tijdens deze studietijd heb ik niet alleen een enorme spirituele groei doorgemaakt, maar heb ook het vertrouwen gekregen dat ik iets met deze geleerde technieken moest gaan doen. Dat heeft zich vertaald in een praktijk aan huis, waar ik mensen behandel die op de één of andere manier zijn vastgelopen. Daarnaast heb ik de opleiding tot astroloog gevolgd bij Karen Hamaker te Amstelveen. Ook deze opleiding heb ik met goed gevolg afgesloten. Astrologie en spiritueeltherapie blijken een geweldig duo te zijn.