UA-108394641-1 Wat doe ik – Anja Rijkhoff

Wat doe ik

Als spiritueeltherapeut heb ik diverse technieken op psychotherapeutisch gebied geleerd om het bewustwordingsproces op gang te brengen. Ik ben in staat jou op weg te helpen naar een spiritueel bewustzijn. Dit bewustzijn helpt je obstakels eerder waar te nemen.

Mede door mijn eigen ervaring, en met aanvulling van wat ik geleerd heb op de Aspi, kan ik je helpen, deze obstakels te onderzoeken, waardoor ze verdwijnen en de weg vrijmaken voor het leven dat jij leiden wilt. Elke intake begint met een aurareading. Daarna volgt er een gesprek waarbij er gekeken wordt welke methode het beste kan worden toegepast. Dit gaat altijd in overleg. Hierbij wordt uitgegaan wat je wilt, wat nodig is en wat je wilt bereiken.

De methoden zijn erop gericht om je volledig te kunnen ontspannen en jouw denken los te laten, zodat jouw hart, gevoel en je lichaam de ruimte en de vrijheid krijgen. Dan zul je ontdekken dat alle antwoorden in jou besloten liggen. Met deze antwoorden krijg je inzicht in je leven en worden oplossingen vanzelf aangedragen zodat je weer energie en plezier in je leven krijgt.