UA-108394641-1 Therapeutic Healing – Anja Rijkhoff

Therapeutic Healing

Een Therapeutic Healing is een vorm van genezen met de handen. Met de handen is het mogelijk op een natuurlijke manier het menselijke energieveld (de aura) te beïnvloeden. Dit energieveld bevat informatie over lichaam en geest. Een behandeling Therapeutic Healen heeft tot doel het energieveld in evenwicht te brengen.

Het energieveld in balans brengen en vervuiling uit het veld weghalen kan betekenen dat je je rustig gaat voelen en dat klachten - zoals migraine, hooikoorts, pijn of spanning -verminderen. Dit heeft tot gevolg dat het zelfgenezend vermogen hersteld wordt. Het is mogelijk dat je al tijdens de behandeling veranderingen ervaart, maar het kan ook zijn dat je na enkele dagen veranderingen opmerkt

Healing

Het woord “healing” is een Engels woord, maar het is langzamerhand ook in Nederland een gebruikelijke term geworden en betekent heelwording. Dit gebeurt doordat de ik met mijn handen de energie rond het lichaam in balans brengt. Soms is fysiek contact nodig. Ik zal u daar eerst toestemming voor vragen. Hoe ziet een healing eruit? De cliënt kan rustig op een behandeltafel gaan liggen. Soms kan de behandeling ook zittend worden gedaan. Tijdens de behandeling wordt weinig gesproken. De cliënt houdt altijd zijn kleren aan. Tijdens de healing zal ik om de cliënt heen lopen en met mijn handen het energieveld reinigen, blokkades c.q. pijn wegnemen en vitale energie toevoegen waar dat nodig is.

Medicijnen en huisarts

Healing is geen vervanging voor medicijnen of een excuus om niet meer naar de huisarts of specialist te gaan. Healing werkt aanvullend. Ik raad aan te allen tijde adviezen van je arts op te blijven volgen.

Resultaten

Soms brengt healing in korte tijd opzienbarende resultaten. Meestal is het een ondersteuning van een genezing of een proces van gezond worden dat langere tijd in beslag neemt. Healing helpt mensen weer in contact te komen met hun eigen innerlijke levenskracht. Eenmaal daarmee in contact kunnen zij op eigen kracht gezond en heel worden. De healer werkt als een kanaal voor het doorgeven van helende energie en is voor de cliënt vooral een katalysator. Healing werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Bijvoorbeeld bij spanningen. Lost het alle problemen op? Het antwoord is Nee. Wel zal iedere cliënt de weldaad van de behandeling kunnen ervaren. De balans in het energieveld zorgt ervoor dat mensen beter ‘in hun vel’ komen te zitten. Dat houdt letterlijk in dat je je beter gaat voelen. Dit is een voorwaarde op de weg naar genezing.

Duur van een sessie  45 minuten. Kosten € 50