UA-108394641-1 De Voyager Tarot – Anja Rijkhoff

De Voyager Tarot

voyager

In deze tijd wordt het steeds duidelijker dat intuïtie een belangrijke rol speelt in het welvaren van de mens op allerlei fronten. De Voyager Tarot fungeert hierbij als een fantastisch creatief hulpmiddel. Dit tarotspel is een modern veelzijdig tarotspel dat opgebouwd is uit collages. De structuur is dezelfde als die van de traditionele tarot; de stijl van dit eigentijdse tarotspel biedt een krachtige stimulans om op de eigen intuïtie en creativiteit te vertrouwen.

Door de vele beelden en symbolen weerspiegelen de kaarten ons leven, en bieden een directe herkenning van wat er zich in ons leven afspeelt en waarom.

De kaarten nemen je mee op een ontdekkingsreis door de eigen innerlijke ruimte, en laten je zien hoe we kunnen creëren wat je werkelijk wil in je leven. De Voyager Tarot richt zich dan ook niet primair op voorspelling, maar op realisatie. Ik kan met behulp van dit spel op een holistische manier die toekomst creëren die bij je zielsbestemming aansluit.

De Voyager Tarot is een meester-orakel, dat zeer veelzijdig inzetbaar is. Geschikt voor als jij jouw grenzen wil verleggen. Dit spirituele tarotspel kan je helpen om meer naar je innerlijke wijsheid te luisteren en te leven.

Samen met jou doe ik de Tarotlegging. Aan het einde van de sessie zul je meer weten over je eigen innerlijke wijsheid en hoe die te volgen.

logica