UA-108394641-1 De Remedies – Anja Rijkhoff

De Remedies

De Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 verschillende tincturen, vloeistoffen, die in kleine flesjes geconcentreerd zijn gebotteld. Afhankelijk van de klachten worden er 1 of meer uitgekozen. Voor gebruik worden ze verdund en vervolgens als druppeltjes met wat water ingenomen. De remedies worden bereid uit wilde bloemen en bloesems van planten en bomen. Zij zijn op heel zuivere wijze bereid. Ze kennen geen bijwerkingen, ze zijn niet verslavend en staan de werking van andere geneesmiddelen niet in de weg. Ze kunnen zo vaak worden ingenomen als nodig is.

Werking van de Remedies

De werking is kort gezegd als volgt: de druppeltjes werken op de specifieke emotionele en geestelijke conditie van de gebruiker. Ze behandelen dus de persoon, niet de kwaal of de symptomen van de kwaal. Ze onderdrukken niet een negatieve houding of levensinstelling, maar zetten die in beweging; dat kan tot een meer positieve instelling leiden. Vrede in jezelf, balans in je leven is dan het resultaat.

Wanneer ?

Je hoeft niet lichamelijk ziek te zijn om baat te hebben bij de remedies. In moeilijke tijden, of bij oververmoeidheid, kunnen mensen makkelijk in negatieve gemoedstoestanden vervallen. In zulke tijden zijn de druppeltjes van grote waarde; ze kunnen helpen het evenwicht te herstellen, voordat zich lichamelijke symptomen voordoen. Ze zijn heel goed te combineren met bijvoorbeeld een healing of auralezing. Er zijn geen contra-indicaties. Ik ben goed op de hoogte van de remedies en in staat om samen met de cliënt de meest geschikte remedie te selecteren en na te gaan of het gewenste effect optreedt.

De Rescue Remedy

U kent 't vast: dat gespannen gevoel net voor een examen, sollicitatie, doktersbezoek, vliegreis of speech. Op zulke momenten helpt Rescue Remedy. Los vier druppels op in een glas water, of druppel ze rechtstreeks op de tong en... u voelt direct de kalmerende werking op lichaam en geest. Ook bij grote stress of een ingrijpende gebeurtenis geeft Rescue Remedy snel verlichting. Rescue Remedy neemt negatieve stemmingen weg om plaats te maken voor een heldere geest in een ontspannen lichaam.

Ook voor kinderen

Rescue Remedy is 100% natuurlijk en kan zonder enige beperking naast andere geneesmiddelen worden gebruikt. Het is ook geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld als ze gespannen zijn voor examens, proefwerken, spreekbeurten of een spannende schoolreis.

Gebruik in noodsituaties: Rescue Remedy druppels of spray

Dosering: vier druppels in een glas (bron) water doen. Kleine slokjes nemen totdat u de werking voelt. Daarna innemen naar behoefte. Als er geen water voorhanden is: vier druppels van de Rescue Remedy op de tong doen. Naar behoefte herhalen. Bij flauwvallen of shock druppels op de polsen en slapen doen alsmede in de nek tegen het achterhoofdsbeen in plaats van vlugzout.

Sterk team!

De werking van Rescue Remedy is gebaseerd op de combinatie van 5 bloesems:

Rockey roseZonneroosjeTegen gevoelens van paniek
Cherry plumKerspruimHelpt kalm te blijven
ClematisBosrankondersteunt helderheid geest
Star of bethlehemVogelmelkTegen schol en schrik
ImpatiensReuzenbalsemientegen ongeduld en irritatie