UA-108394641-1 Astrologie – Anja Rijkhoff

Astrologie

leeuw

Wie ben ik en wat is de zin van mijn bestaan?

Als je begrijpt waarom je dingen doet, of juist niet doet, heb je een sleutel om jezelf te veranderen. In ieder mens zit een aangeboren drang om zichzelf te ontplooien en de eigen talenten te ontwikkelen, en iedere mens heeft behoefte aan zingeving en een zinvol bestaan. Hoe meer je waarachtig jezelf wordt, des te beter zul je functioneren, zowel thuis als op het werk. Je wordt milder, genuanceerder en kunt veel oprechter met anderen omgaan.

Vergeet wat je in kranten en tijdschriften ziet aan horoscooprubrieken. Een echte horoscoop is iets heel anders: dat beschrijft je basisdrijfveren en je behoeften, én de manieren waarop je jezelf in de weg kunt zitten. Diepgaande kennis van jezelf leidt tot meer zelfacceptatie en acceptatie van anderen; een horoscoop is daartoe een prachtig diagnose-instrument en hulpmiddel.

Een horoscoop laat ook tijdelijke tendensen zien, die gepaard kunnen gaan met veranderende behoeften of tijdelijke problemen. Het helpt je om je actuele situatie beter te begrijpen. Natuurlijk lost een horoscoop je problemen niet op, dat moet je zélf doen, maar inzicht in je eigen dynamieken is wel een belangrijke eerste stap op weg naar verandering.

In een astrologisch consult zul je aan de hand van het rapport, wat voor die tijd gemaakt wordt, een scala aan herkenningen ontdekken, waar je in het huidige leven iets mee kunt doen. Een astrologisch rapport geeft je inzicht van alle potenties die er aanwezig zijn op het moment van geboorte. Wat je ermee kunt en wilt zal duidelijk worden na de uitleg van dit omvattende rapport van ruim 60 bladzijden.

Wat ik daarvoor nodig heb is: je geboortedatum, de juiste geboortetijd en je geboorteplaats.

De kosten hiervan zijn € 75