UA-108394641-1 Aspiratie – Anja Rijkhoff

Aspiratie

Het (her)vinden van je innerlijk evenwicht.

In onze westerse cultuur zijn we niet (meer) gewend om naar onze innerlijke stem te luisteren. Wij moeten/willen nog zo veel… We gebruiken teveel energie, zodat we ’s avonds vaak uitgeblust op de bank neerploffen. Ook onverwerkte ervaringen vergen veel van ons energieveld. Langzaam maar zeker is ons energieveld verstoord en zijn we ons innerlijk evenwicht kwijt. Dan kunnen er klachten en ziekten ontstaan.

Aspiratie, de therapeutische begeleiding voor ieder mens kan je daarbij helpen je innerlijk evenwicht weer te (her)vinden. Hoe?

Aspiratie betekent: streven naar het Hogere; het één worden met jezelf. Aspiratie is een afkorting van AStrologie en SPIRituele therapie. Astrologie geeft informatie over processen, niet alleen op psychologisch- maar ook op spiritueel niveau. De symboliek van de geboortehoroscoop kan knelpunten uit het heden en verleden zichtbaar en bewust maken. Hulpmiddelen om deze knelpunten en om de pijn uit het verleden uit te werken kunnen zijn: geleide fantasie, focussen, regressietherapie, droomduiding, werken met de symboliek van de Tarot, NLP, het lezen van de aura’s en chakra’s, healing, Bachbloesemremedies en kristaltherapie. Gedurende de weg die je met mij als astroloog én spiritueel therapeut aflegt, wordt naar een vorm gezocht die jij prettig vindt en bij je past. Op deze weg kun jij jouw knelpunten onder ogen komen en deze uitwerken. Wat deze vormen van therapie inhouden kun je op de website lezen.